20 juni 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

aed cursus

Wie of wat is Nobraa?

Nobraa is de medische groothandel voor iedereen. Nobraa heeft een grote voorraad medische artikelen. Zij doen hun best om alle medische artikelen die worden besteld zo snel mogelijk te leveren. Nobraa is gestart als mondmasker groothandel maar levert nu naast mondkapjes ook andere medische producten aan voor medische gebruik zoals:

–       Privacy schermen

–       Blauwe isolatiejassen

Ook medische producten voor zakelijk en particulier gebruik zijn hier te bestellen. Denk hierbij aan:

–       Mondkapjes

–       Face shields

–       Handschoenen

–       Corona testen

–       Brillendoekjes

–       Infra rood voorhoofd thermometers

Mondkapjes zijn in veel soorten en maten te koop

Medische bedrijven kiezen over het algemeen voor wegwerp mondkapjes. Ook particulieren kiezen nu nog het meest voor wegwerp mondkapjes. Je kunt dat ook wel zien aan de steeds grotere afvalberg mondkapjes. Dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen op zoek gaan naar wasbare mondkapjes. Je kunt stoffen mondkapjes bestellen die 2 laags zijn. Deze zijn gemaakt van hypoallergeen materiaal. Het gebruik van wasbare mondkapjes is hetzelfde als het gebruik van wegwerp mondmaskers. Alleen gooi je ze na gebruik niet in de vuilnisbak, maar in de wasmachine. Voor het beste resultaat dienen de wasbare mondkapjes te worden gewassen op 60 graden. Niet iedereen wast nog op 60 graden, maar je kunt de wasbare mondkapjes ook een uurtje laten weken in water van ongeveer 60 graden. Wasbare mondkapjes dragen bij aan een beter milieu.

Wat is de beschermingsgraad van mondkapjes

Er zijn nogal wat soorten mondkapjes die je kunt bestellen. Bij Nobraa zijn mondkapjes te koop met 3-, 4 of 5 lagen. Voor personen die niet in de zorg werken of in aanraking komen met patiënten met COVID-19, worden niet medische mondkapjes aangeraden. Dat zijn stoffen mondkapjes of mondkapjes zonder keurmerk. Omdat er aan het begin van de corona crisis schaarste was aan medische mondmaskers was het gebruik van deze maskers verboden in openbare ruimtes. Nu er voldoende voorraad is in mondkapjes, ook in medische mondmaskers, kun je deze ook bestellen als niet medisch bedrijf of als je niet in de medische zorg werkzaam bent. Met een medisch mondkapje bescherm je niet alleen anderen tegen het virus, maar ook jezelf.