14 april 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Tena Lady: wat zijn de mogelijkheden?

Heb je last van incontinentie en wil je op een optimale, comfortabele en stijlvolle manier beschermd zijn, dan is het slim om te kijken naar de producten van Tena Lady voor volwassenen vrouwen. Lees de onderstaande tekst goed door als je meer te weten wilt komen over de producten van Tena die speciaal voor vrouwen zijn ontwikkeld

Tena Lady producten

De Tena lady producten zijn speciaal voor vrouwen ontworpen om een optimale bescherming te bieden tegen zowel licht als zwaar urineverlies. Hierbij ben je tijdens alledaagse activiteiten zoals sporten, winkelen of lachen goed voorbereid en droog. Je kunt de producten van Tena zowel dag en nacht gebruiken aangezien de incontinentieluiers net als normaal ondergoed aanvoelen. Met Tena ben je blijf je lekker fris en comfortabel waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de problemen die bij ongewenst urineverlies komen kijken.

Waarom kiezen voor de Tena Lady?

Met Tena Lady weet je zeker dat je kiest voor comfortabele incontinentie luiers die er net als normaal ondergoed uitzien en aanvoelen. Het gaat om comfortabele en discrete luiers die stijlvol zijn en die urenlang op optimale manier tegen urineverlies en nare geurtjes beschermt. De producten van Tena zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen en maten waardoor je voor elke gelegenheid de ideale producten kunt vinden in de gewenste vorm en lengte.

De verschillende soorten Tena producten

Er zijn verschillende soorten Tena lady producten verkrijgbaar op de markt. Deze producten worden allemaal in een aantal productgroepen verdeeld, waaronder discrete inlegkruisjes, discrete maandverbanden, lady pants, Tena pants, Tena Flex, Tena Slip, Tena Comfort en Tena Fix stretchbroekjes. Bij al deze verschillende soorten Tena producten kan je van een optimale bescherming bij incontinentie uitgaan, of het nou om licht of zwaar urineverlies gaat.

Optimale absorptie

Je kunt uitgaan dat je met de producten van Tena uit het vrouwen assortiment verzekerd bent van een optimale absorptie. Deze luiers zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor de eigenschappen van urine zodat ze snel en gemakkelijk worden geabsorbeerd in de luier. Nare geurtjes en lekkages komen dus niet voor als je kiest voor de producten van Tena Lady aangezien de luiers gemaakt zijn van pH absorberend materiaal waardoor de deurtjes geneutraliseerd worden.

Worden Tena producten vergoed?

De Tena lady producten voor vrouwen worden in Nederland vanuit de basisverzekering vergoed. Hierbij kan je uitgaan dat elke zorgverzekering de producten van Tena vergoedt, maar je gaat eerst een intake gesprek moeten doen met een zorgaanbieder om na te gaan hoeveel en welke Tena producten je vergoed krijgt.

Kies de juiste maat

Wil je Tena lady producten kopen voor volwassen vrouwen, dan is het bij het kiezen van de geschikte producten belangrijk om te zorgen voor de juiste maat. Je kunt namelijk kiezen uit een ruim assortiment aan maten, kleuren en vormen. Alle producten van Tena voor vrouwen zijn zodanig ontwikkeld dat ze precies en op comfortabele manier passen aan het lichaam van de vrouw. Hierdoor kan je altijd wel een geschikte maat vinden die past bij je situatie.