30 mei 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Achttien kilo kwijt door hypnose!

Het is er bij mij ingeslopen, steeds een maatje erbij, iedere zomer grotere jurkjes kopen. Ik zag mezelf op oude foto’s en besefte dat ik me door de jaren heen voor de gek had gehouden. En ook, dat ik steeds depressiever werd omdat ik mezelf niet mooi meer vond als ik in de spiegel keek of kleren ging kopen. Dat is heel persoonlijk en doet gewoon heel veel pijn. Toen ik hoorde over hypnose vermageren ervaringen door middel van hypnose moest ik eerst lachen. Ik heb namelijk door de jaren heen echt alles geprobeerd, maar niets was een blijvend succes voor mij. En om dan via hypnose af te vallen, dat leek mij een fabeltje. Aan de andere kant ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen en toen ben ik informatie gaan verzamelen over afvallen door hypnose.

Ik ben slank!

Wat was het ongelofelijk spannend, die eerste sessie. Maar ik moet zeggen dat het personeel me goed op mijn gemak stelde. Iedereen was er echt voor mij en dat gaf me een goed gevoel. Want uiteindelijk deed ik het voor mezelf, en dat was op zich al bijzonder. Als je zo zwaar bent als ik ben geweest, dan doe je niet meer zoveel, en al helemaal niet voor jezelf. En wat een geweldige uitkomst… Maar liefst achttien kilo in totaal ben ik verloren! Ik ben zo ontzettend gelukkig dat ik heb besloten om te kiezen voor vermageren door hypnose. Ik raad het iedereen van harte aan.