18 juli 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Hormoontherapie

Hormoontherapie Het toepassen van hormoontherapie

Een hormoontherapie kan een bijdrage leveren aan het gestel van uw lichaam en geest. Als uw hormonen uit balans en zij gaan zich vermeerderen en worden tumoren dan heeft u echt wel een probleem binnen uw lichaam. Een hormoontherapie kan bijdragen om bijvoorbeeld de kans op borstkanker te reduceren. Hormoontherapie is heel handig voor vrouwen. Vrouwen zijn heel erg gevoelig met hun lichaam en geest, wat betreft de hormoonhuishouding. In dit artikel gaan wij u uitleggen wat het nut is van hormoontherapie bij vrouwen en de eventuele positieve effecten die deze behandeling heeft op lichaam en geest. Dit stukje tekst wijdt ik aan vrouw en een hormonale kwesties die van invloed hebben op lichaam en geest.

Er zijn twee soorten behandelingen om uw hormonen op pijl te houden. De eerste therapie is er gericht om de productie van het hormoon oestrogeen. Ze willen in de lichamen van dames de hormoonspiegel kunstmatig regelen. Als de waarde van oestrogeen laag is heeft de vrouw minder last van de overgang en de menopauze.

Download NU Het Hormoon Geheim!

Voor de overgang worden de eierstokken stilgelegd om de hormoonproductie in te dammen. Dit gebeurt door de eierstokken te bestralen of om weg te halen door middel van een kijkoperatie om uw lichaam en geest weer goed te laten functioneren. Er kunnen ook medicijnen gegeven die productie van de oestrogenen stil leggen. Het nadeel is u moet deze medicijnen levenslang of een geruime tijd slikken om het effect van deze therapie te merken. Als u zich echt lekker fit wil voelen dan raad ik aan om de eerste manier toepassen. Als u deze vorm van therapie toepast heeft u last van minder klachten in de overgang. Hoe goed dit middel werkt hangt af van uw lichamelijke geestelijke conditie. Elk lichaam en geest is anders. Er worden aromataseremmers toegediend om het gewenste effect van de hormonen te behouden. Als u deze kuur voortzet dan komt u lichaam en geest weer in balans. Dit is een geheim die wij met dit artikel ophelderen. Er zoveel meer te vertellen over hormoontherapie. Als wij dat allemaal zouden vertellen wordt het artikel veel te lang.

Er wordt een middel toegediend om de werk van de oestrogenen te saboteren. Dit nep hormoon heeft een groot effect op lichaam en geest. Dit is de beste manier om meer balans te krijgen voor lichaam en geest. Dat wil iedere mens wel. Een lang en gelukkig leven zonder teveel mankementen.

Het nadeel van dit middel is het volgende. Er gaat een lange tijd over zitten voordat een arts kan vaststellen of deze behandeling echt aanslaat. Als de behandeling niet aanslaat dan moet u een andere vorm van therapie proberen.

Met hormoontherapie kan je de kans op borstkanker reduceren. Hoe groot die kans is is niet in procenten uit te drukken. Elk lichaam en elke geest handelt volgens een eigen en uniek patroon. Dat maakt het lichaam en de hormonen een interessant vakgebied om onze kennis over te delen met u.

Download NU Het Hormoon Geheim!

Hormoontherapie saborterenDe hormoonproductie saboteren

Om de hormoonproductie bij een vrouw te verminderen kunt u het beste de eierstokken laten bestralen of zelfs helemaal weg laten halen vanuit medische overwegingen. Oestrogenen worden gevormd in de eierstokken. Als vrouw minder van dit soort hormonen aan maakt kan ze moe en futloos raken. Dit gebeurt niet in elk lichaam en dit gebeurt ook niet met elke geest. Lichaam en geest werken nauw samen. Wij mensen kunnen best zonder sommige stoffen. Onthoudt goed voor u als lezer dat hormonen een bijdrage leveren van het goed functioneren van mannen en vrouwen. Kortom een mens kan niet een zonder een goede hormoonhuishouding. Is dit niet goed is er een lichamelijk ongemak of een disbalans van uw lichaam en uw geest.

Wil je meer weten over hormoontherapie? Lees dan hier verder.