30 mei 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Ebook het hormoon geheim

Wat doen hormonen met je gezondheid en lichaamsgewicht?

In het Ebook het hormoon geheim, leer je veel over je hormonen. Onze hormonen hebben een belangrijke invloed op zowel je gezondheid als je lichaamsgewicht. Je kan onmogelijk voldoende afvallen als je hormonen uit evenwicht zijn. Zij beïnvloeden immers in belangrijke mate de meeste processen die constant in je lichaam plaatsvinden. Wat doen je hormonen dan precies met je gezondheid en je (over) gewicht, en hoe brengen we ze terug in evenwicht?

ebook het hormoon geheimBelangrijke signalen: Ebook het hormoon geheim

Het Ebook het hormoon geheim staat vol met geheimen over de werking van je hormonen. Als je het geheim van je hormonen wilt ontdekken, moet je eerst weten wat hormonen precies doen. Hormonen zijn stoffen die via je bloedbaan de gezonde werking van je organen bepalen. Daar moet wel één belangrijke voorwaarden voor vervult worden. Je organen moeten functioneren zoals het hoort, om die hormonen te kunnen opnemen. Eens je organen deze hormonen toelaten, wordt hun werking gestimuleerd of, integendeel, afgeremd als dat nodig is.

Download NU Het Hormoon Geheim!

Hormonen uit evenwicht

De verschillende hormonen die je lichaam aanmaakt, moeten dus in voldoende mate aanwezig zijn om maximaal effect te hebben op je organen. Als gevolg van een ongezond eet- en/of leefpatroon kan er een tekort of een teveel aan bepaalde hormonen ontstaan. Dan zijn je hormonen uit evenwicht. Dat kan voor vervelende aandoeningen zorgen, de ene al wat ernstiger dan de andere. Voor de goede werking van al je lichaamsfuncties, zijn hormonen in balans onmisbaar. Maar hoe breng je ze weer in evenwicht? In het Ebook het hormoon geheim leer je jouw hormonen weer in evenwicht te brengen.

De belangrijkste symptomen van hormonen uit balans

  • Je hebt op alle mogelijke en onmogelijke tijdstippen onbeheersbare vreetbuien
  • Je verliest moeilijk of geen overgewicht
  • Je geraakt je buikje maar niet kwijt
  • Verhoogde prikkelbaarheid en stemmingswisselingen

Zo breng je je hormonen terug in evenwicht

Om je gezondheid te verbeteren en verantwoord gewicht te verliezen, is het dus zaak je verstoorde hormonen weer in evenwicht te brengen. Dat doe je op verschillende manieren. In de eerste plaats met een gezond eet- en leefpatroon. Daar zijn zeker geen grote op peperdure aanpassingen aan je eet- en leefpatroon voor nodig.

Je hormonen weer in balans brengen doe je door gezonder te eten met: Meer volle graan en graanproducten:zoals volkoren brood, volkoren deegwaren en zilvervliesrijst. Deze zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en bevatten veel voedingsvezels. Deze zorgen voor een langer verzadigingsgevoel, waardoor je automatisch minder eet.

Meer peulvruchten: waaronder vooral erwtjes, boontjes, groentekiemen, linzen en kikkererwten
Dagelijks een handjevol noten te eten:alle soorten noten maar vooral wal- , hazel- en pistachenoten en amandelen zijn rijk aan gezonde en onverzadigde vetten

Meer lijnzaad: is naast vezelrijk ook een belangrijke bron van omega- 3 vetzuren
Meer groenten, en vooral groene bladgroenten:barsten van alle mogelijke gezonde voedingsstoffen Kokosolie te gebruiken:kokosolie zorgt uitstekend voor de bouwstenen van je hormonen
Voldoende te bewegen:en dat is zeker niet enkele uren per week te trainen zoals een topsporter. Wel door dagelijks een half uurtje te wandelen, fietsen joggen of zwemmen op eigen tempo. Later kun je deze activiteiten nog altijd opvoeren

Download NU Het Hormoon Geheim!

Je brengt je hormonen ook in evenwicht door:
Voldoende te slapen:gemiddeld zo’n acht uur, maar dat verschilt van persoon tot persoon
Regelmatig te ontspannen:stress is de grootste vijand van je hormonen
Je natuurlijk verouderingsproces te vertragen:dat doe je uitsluitend met producten van natuurlijke oorsprong
Stop met diëten:een dieet, en zeker een extreem en ongezond crash dieet brengt je hormonen uit balans. Afvallen doe je met een gezond eetpatroon, door gezond, evenwichtig, gevarieerd en voldoende te eten

ebook het hormoon geheimJij wilt toch ook gezond afvallen en definitief je ongezond buikvet kwijtspelen?

Dan kan ‘Ebook het hormoon geheim‘ je daar beslist mee helpen. Je leert zo wat je moet doen en laten om je hormonen te resetten om meer opgeslagen lichaamsvet te verbranden en je gezond gewicht te bereiken en te behouden.