20 juni 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Het is weer bijna zover! Prinsjesdag is al geweest en bijna zijn de premies over 2021 bekend. Dit laatste gebeurt op 12 november. Dan weet je precies hoeveel alle zorgverzekeringen gaan kosten en kun je je eigen zorgverzekering afsluiten. Om een weloverwogen beslissing te maken wil je misschien wel alle zorgverzekeringen zien voordat je een keuze maakt. Voor veel mensen is dit teveel werk en wij geven die mensen groot gelijk. Er zijn maarliefst 61 zorgverzekeringen om die helemaal uit te pluizen is niet makkelijk. Daarom raden wij aan om heel eenvoudig je zorgverzekering te vergelijken op een vergelijkingswebsite. Een zorgverzekering vergelijken is nog nooit zo makkelijk geweest, omdat alles in een overzicht te vinden is. Je kunt dus de beste zorgverzekering voor jouw situatie vinden zonder alle 61 zorgverzekeringen afzonderlijk te bestuderen!

Een ander groot voordeel is dat je er op jaarbasis veel geld mee kunt besparen. Je kunt maar liefst €300 besparen als je het goed doet en soms krijg je zelfs een cadeau wanneer je overstapt via de zorgvergelijker. Bij zorgvergelijker Zorgkiezer krijg je nu zelfs een Oral-B elektrische tandenborstel cadeau als je via hun overstapt. 

Het mooie aan een zorgvergelijker is dat ze in sommige gevallen zelfs lagere premies kunnen aanbieden, omdat ze grote groepen mensen bij een zorgverzekering kunnen onderbrengen. Hierdoor hebben ze een voordeelpositie waar wij als consument gebruik van kunnen maken. Daarnaast zijn ze 100% onafhankelijk en weet je dus dat er geen bias in de vergelijking zit. Mocht je door je zorgverzekering te vergelijken overstappen via de zorgvergelijker dan zeggen ze je oude zorgverzekering ook direct op. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken meer naar.