28 februari 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Naar de kapper in Venlo

Omdat ik net verhuisd ben en mijn haar echt een goede knipbeurt kon gebruiken, ben ik opzoek gegaan op het internet en typte ik bij de wel bekende zoekmachine kapper Venlo in. Zo kwam ik heel veel website’s tegen van verschillende salons. Ook de website van Kapzones kappers kwam ik tegen en dit leek mij wel een goede salon voor mijn haar. Ook omdat ik hier terecht kan voor mijn hele gezin. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneming voor mijn dochter en mijzelf.

Een kinderzone om te knippen voor kinderen

Bij binnenkomst bij de kapper in Venlo, werd ik meteen vriendelijk geholpen door een van de medewerkers. Mijn dochter mocht mee met een ander medewerkster in de kinderzone en werd goed bezig gehouden tijdens het knippen met een film die voor haar stond en een glas ranja. Ook ik werd meteen geknipt door een medewerkster en vroeg eerst wat mijn wensen waren. Daarna ging de schaar erin en toen de medewerkster klaar was, was mijn haar nog mooier dan ik mij eigen kon voorstellen. Het model was precies wat ik wilde en het haar van mijn dochter was ook prachtig geknipt. wij gaan nergens anders meer heen om te knippen.