18 juli 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

kapper Venlo

Naar de kapper in Venlo

Voor mijn haar ga ik altijd naar een kapper in Venlo. Om precies te zijn ga ik naar Kek Haarmode. Deze onderneming doet alles voor jouw haar zoals:

  • Wassen
  • Knippen
  • Drogen (blowen of fohnen)
  • Watergolf
  • Permanent
  • Kleuren
  • Highlights
  • Coupe soleil

Of je nu een dame ben of een heer, dit bedrijf heeft er geen problemen mee. Ook de kinderen kunnen hier geknipt worden. Bij binnenkomst zal jij al merken dat er een ontspannen sfeer hangt in deze salon. Zo kan jij prettig en rustig genieten van jouw haar beurt die jij wil.

kapper Venlo

Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen

Als ik naar deze kapper in Venlo merk ik keer op keer dat de medewerker, die mij op dat moment helpt, goed luistert naar wat mijn wensen zijn. Ook als ik niet precies weet wat ik wil met mijn haar, adviseert deze medewerker, van Kek Haarmode, mij en laat dan zelfs soms foto’s zien van het kapsel. Zo verlaat ik deze salon keer op keer ook stralend en krijg ik altijd complimenten over mijn haar. Daarom adviseer ik jullie ook deze onderneming en staat die natuurlijk ook op deze blog. Maak dus snel een afspraak bij deze onderneming en laat je ook verassen.