20 juni 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Cropped shot of a handsome personal trainer with a senior man

Bussum massage: ontdek de heilzame werking van massages

De meeste mensen hebben veel aandacht voor gezond en fit blijven. Voldoende bewegen en gezond eten krijgen veel aandacht. Maar hoe zit het met massages? Dat mag eigenlijk niet in jouw gezondheid routine ontbreken. Wanneer onderging je voor het laatst een massage? Is dat alweer veel te lang geleden? Kom dan naar Bussum massage! Ontdek hier de heilzame werking van massages op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Na een behandeling voel je je weer als herboren. Lees hier over wat er allemaal mogelijk is!

Bussum massage: laat alle stress varen

Veel mensen onderschatten de gevolgen van te veel stress op hun gezondheid. Merk je dat je vaak last hebt van hoofdpijn, migraine, spijsverteringsklachten en vermoeidheid? Ben je daarbij ook regelmatig erg prikkelbaar, in een slecht humeur en heb je misschien last van slaapproblemen? Dan is het tijd om aan de bel te trekken. Het is belangrijk om je eigen grenzen te leren kennen. Door bij Bussum massage, een massage op maat te ondergaan, kun je alle stress laten varen. Daarna voel je je meteen energieker en vitaler! 

Waarom is massage zo gezond?

Een van de belangrijkste effecten van massage, is dat de bloedcirculatie wordt bevorderd. Zuurstof en voedingsstoffen worden op een effectieve manier naar alle cellen vervoerd en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Ook de spieren varen daar wel bij, doordat opgehoopt melkzuur dat voor spierpijn zorgt, beter wordt weggeleid. Daarnaast zijn er diverse massagetechnieken, om knopen in de spieren mee los te masseren.

Vooral nek en schouders zijn gevoelig voor spierknopen, onder andere bij mensen die veel achter de computer zitten. Door deze knopen te verhelpen wordt de spanning weggehaald en verdwijnen meestal ook meteen klachten als hoofdpijn. Boek bij Bussum massage daarom eens een ontspanningsmassage, een rug-, schouder- en nekmassage of triggerpointmassage!

Deze massages moet je een keer ervaren hebben!

Bij Bussum massage is er is een wereld aan massages om te ontdekken. Er is voor iedereen wel een massage naar zijn of haar gading te vinden. Je hoeft bovendien ook niet voor elke massage volledig uit de kleren, als je je daar niet prettig bij voelt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een voetreflexmassage? Deze behandeling gaat ervan uit dat alle delen van het lichaam gereflecteerd worden op de voetzolen. Door hier met massages op in te werken, kan de massagetherapeut inwerken op het hele lichaam. Andere bijzondere massages, die je een keer ervaren moet hebben, zijn: cupping massage, bindweefselmassage en haptische massage. 

Tip: geef eens een massage cadeau bij Bussum massage

Wil je ook graag anderen stimuleren om gezond te leven? Of kan een vriend of vriendin wel een beetje extra aandacht en ontspanning gebruiken? Geef dan een cadeaubon voor een massage bij Bussum massage. Je geeft hiermee een bijzonder en weldadig moment cadeau, dat goed is voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het is ook een leuk idee om bijvoorbeeld je partner te verrassen met een duo-massage, waarbij jullie samen van een ontspannende massage kunnen genieten door professionele massagetherapeuten van Studio Release. Ook een zwangerschapsmassage behoort tot de mogelijkheden!