20 juni 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

fysiozandt

Zonder pijn bewegen

In het dagelijks leven ondervinden veel mensen klachten bij het doen van hun werkzaamheden, dit komt door pijn of andere lichamelijke klachten die niet nodig zijn. Fysiotherapie Veenendaal helpt je van de klachten of pijn af zodat je weer op een aangename manier kunt leven. Geen pijn meer bij bewegingen of werkzaamheden, door de bron aan te pakken waar de klachten vandaan komen wordt de pijn of de klacht verholpen. Door een goede samenwerking tussen de patiënt en de therapeut gaan we voor een zo optimaal mogelijk resultaat met als uitgangspunt weer vrij bewegen zonder enige beperking.

Fysiotherapie Veenendaal

Laat je niet weerhouden om te bewegen

Klachten als pijn in de knie of de rug worden te vaak voor lief genomen. Hoe vaak hoor je mensen niet zeggen, ik denk dat ik een verkeerde beweging heb gemaakt. Houdt de pijn langer aan dan kan er sprake zijn van een verkeerde houding of belasting.  Fysiotherapie Veenendaal kan je van de klachten afhelpen, hoe langer je ermee loopt hoe beperkter je wordt in het bewegen. Tot het moment komt dat je met een bepaald gewricht niets meer kunt doen, of zeer beperkt bent in het bewegen hiervan. Voorkom dit en laat je professioneel behandelen in onze praktijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Fysiotherapie

Wanneer je de beperkingen zat bent en weer lekker vrij wil bewegen kun je contact opnemen met Fysiotherapie Veenendaal voor advies. Zij kunnen je helpen met een betere houding, je gewrichten anders belasten of een andere aanpak die nodig is. Samen wordt er bekeken welke aanpak nodig is om tot de bron van de klachten te komen, en te zorgen dat in de toekomst de klachten niet meer voorkomen. De praktijk is bereikbaar per telefoon en mail voor meer informatie of eventueel een afspraak voor een intake gesprek.