18 juli 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Polarizers

Wat zijn polarizers?

Polarizers kunnen helpen bij allerlei soorten klachten die je hebt. Om het snel kort uit te leggen is een polarizer een klein apparaatje wat constant een krachtveld uitstoot. Door dit krachtveld kun je bijvoorbeeld makkelijker tot rust komen maar jezelf ook meer energie geven omdat je dus meer uitgerust bent. Met een polarizer kun je dus eigenlijk met je eigen energy spelen. Dit werkt niet alleen op mensen maar ook op huisdieren. Leg dit apparaatje bijvoorbeeld onder het kussen van je hond en je zult merken dat je trouwe viervoeter een stuk rustiger zal slapen en het ook niet toelaten dat je het apparaat weg haalt. Het beestje merkt dat het goed voor hem is en zal niet meer zonder willen. Hetzelfde geldt voor je kinderen. Vooral kleine kinderen kunnen niet omschrijven hoe ze zich voelen, maar je zult merken wanneer je een polarizer in de kamer legt de energie in de kamer zal veranderen.

Polarizers

Het effect op voedsel

Polarizers werken niet alleen op mensen en dieren maar ook op voedsel. Dat komt omdat alles een eigen veld heeft en de polarizer reageert hierop door inductie en zal een breed spectrum aan andere frequenties sturen zodat je de smaak van bijvoorbeeld water ook anders zult ervaren. De smaak kan bijvoorbeeld zachter, energieker en levendiger zijn dan voorheen. Hetzelfde geldt voor het avond eten. Leg bijvoorbeeld zo’n apparaatje onder je bord neer en je zult merken dat het eten anders kan smaken dan normaal. Ook kan het zo zijn dat het eten beter te verdragen is dan voorheen.

Het effect op planten

Polarizers kun je ook gebruiken op planten die wat extra energie kunnen gebruiken. Zo kun je het apparaat direct onder de pot leggen maar je kunt ook een kleine gieter water een half uur op het apparaat laten staan en dan dat water aan de plant geven.