14 april 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Waarom quercetine gebruiken?

Er zijn veel supplementen die je zou kunnen gebruiken en een van de opties die je hebt is Natural Super Quercetine. Bij veel mensen zal dit een onbekend middel zijn. Toch is het iets dat echt van grote waarde kan zijn voor onze gezondheid. Het is daarom echt de moeite waard om even verder te lezen om zo te weten te komen waarom quercetine nu zo van belang is. En waarom het zo belangrijk is om dit in supplementvorm tot je te nemen. Grote kans dat jij dan ook geneigd bent om meteen een potje van dit voedingssupplement aan te gaan schaffen!

Het belang van quercetine

Voedingssupplementen zijn altijd bedoeld om de gezondheid van je lichaam te ondersteunen. Het zijn extraatjes, naast een gezonde voeding, voldoende slaap en genoeg lichaamsbeweging. Het is dus eigenlijk een aanvulling hierop. Nu heeft ieder voedingssupplement een eigen functie en een eigen werking. Wat doet quercetine nu in je lichaam? Het zorgt ervoor dat jouw lichaam in staat is tot:

  • het bestrijden van virussen
  • het voorkomen van infecties
  • het tegenwerken van slechte bacteriën

Hoe doet deze voedingsstof dit nu precies? Het zorgt ervoor dat het immuunsysteem en het afweersysteem zo sterk mogelijk zijn, waardoor deze in staat zijn virussen, infecties en verkeerde bacteriën tegen te gaan. Dat maakt dat quercetine dus van groot belang is om gezond te blijven! We wisten natuurlijk al lang dat het belangrijk was om virussen tegen te gaan, griep en verkoudheden zijn immers ook virussen die rondgaan. Maar sinds corona weten we helemaal hoe belangrijk dit is! Nu willen we niet zeggen dat je door het slikken van dit supplement geen corona zult krijgen of er niet ziek van zult worden, maar de kans dat je ziek wordt of ernstig ziek wordt is wel een stuk kleiner als jouw afweersysteem en immuunsysteem zo sterk mogelijk zijn. Daarom is het gebruik van quercetine dus echt aan te raden!

Voeding of supplement?

Nu vraag je je misschien af: kan ik er niet via mijn voeding voor zorgen dat ik voldoende quercetine binnenkrijg? Dat kan, maar dan moet je wel heel goed opletten wat je eet en van bepaalde etenswaren misschien veel meer eten dan je prettig vindt. Deze voedingsstof is namelijk te vinden in appels, knoflook, uien, rode en paarse vruchten, broccoli en citrusfruit. De hoeveelheden zijn echter klein, dus je zult hier veel van moeten eten om er genoeg van tot je te nemen. En dat niet alleen, wil je er zeker van zijn dat de quercetine goed door je lichaam opgenomen wordt, dan moet je er iets bij eten dat veel vitamine C en zink bevat. Dat maakt het nog weer een stuk lastiger. Het slikken van een voedingssupplement is dan een stuk eenvoudiger! Dan weet je zeker dat je iedere dag genoeg tot je neemt en bovendien zijn de verhouding tussen verschillende stoffen dan precies in balans! Kies daarom voor Natural Super Quercetine. Dit bevat niet alleen je dagelijkse dosis quercetine, maar ook vitamine C en zink om voor een zo optimaal mogelijke opname in het lichaam te zorgen!