20 juni 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Voorzie je cliënten van een mooie haarlijn met Nouveau Contour

Als je op zoek bent naar de juiste producten voor micro pigmentatie voor bijvoorbeeld permanente make-up of het aanbrengen van pigment op de schedel, dan kun je voor artikelen van Nouveau Contour terecht op de site van shop.nouveaucontour.com. Het is uiteraard van belang om goed te kijken naar de materialen die je gebruikt bij zulke subtiele behandelingen. Als je als timmerman een spijker in de muur wil slaan, dan wil je een goede hamer, maar in wezen maakt het niet heel veel uit welke hamer je gebruikt. Ook als het een wat mindere hamer is, dan krijg je die spijker ongetwijfeld wel in het hout. Als het niet helemaal zuiver is en de kop een beetje scheef zit, dan doe je daar niemand kwaad mee. Het is misschien anders als je echt een meubel in elkaar timmert, maar het valt allemaal nog wel te overzien. Maar met micro pigmentatie is het uiteraard zo dat je de huid van een levend wezen aan het veranderen bent. En aangezien dat levende wezen een mens betreft, kan hij of zij bij fouten ook uitermate goed zijn of haar ontevredenheid uiten. Het is daarom bij dit soort van behandelingen belangrijk dat je over de juiste vaardigheden beschikt en de juiste materialen gebruikt. Daarom is het bijvoorbeeld aan te raden om materialen van Nouveau Contour te bestellen. De dunne veiligheidsnaalden van Nouveau Contour producten kunnen de huid op een diep niveau voorzien van pigment van verschillende kleuren. Doordat het dieper gaat dan een normale tattoo, kun je als specialist dus ook veel preciezer tewerk gaan. Een tattoo kan naar verloop van tijd uitlopen, vervagen en contouren verliezen. Dat komt mede door het feit dat de inkt niet diep onder de huid wordt aangebracht. Het is dan ook beter om te kiezen voor micro pigmentatie, omdat je daar veel preciezer mee kunt zijn. Het is in die zin een soort omgekeerde wereld, want een tattoo is permanent, terwijl je daar juist een verlies van kwaliteit ziet. Maar micro pigmentatie is preciezer en tegelijk semi-permanent. Het pigment zal na 3 tot 6 jaar vervagen en verdwijnen waardoor er een nieuwe bahdeling nodig is. Het zou eigenlijk goed zijn dat een tattoo ook niet permanent zou zijn aangezien je juist bij een tattoo een verlies van kwaliteit kunt waarnemen. Mocht je als specialist nieuwe materialen nodig hebben, dan is het aan te raden om voor Nouveau Contour materialen gewoon eens een kijkje te nemen op shop.nouveaucontour.com. 

Bestel de Nouveau Contour artikelen eenvoudig online

Als je op zoek naar artikelen van Nouveau Contour, dan kun je uiteraard een bezoek brengen aan de website van shop.nouveaucontour.com. Hier kun je de verschillende artikelen vinden die je zou kunnen gebruiken voor je praktijk of kliniek. Je kunt al deze artikelen eenvoudig bestellen via de website. Je kunt het artikel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen en zo direct online bestellen. Je kunt de bestelling afronden en meteen online afrekenen. Je bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk verzonden. 

Surf naar de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de artikelen van Nouveau Contour, dan kun je terecht op de website. Hier lees je meer over: 

  • Merken
  • Artikelen/apparaten
  • Pigmentkleuren