20 juni 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

geestelijke begeleiding gehad

Af en toe heb je mensen nodig in omgeving die je een duwtje in de rug geven. Helaas heb ik de afgelopen tijd een slechte periode gehad. Na een aantal maanden thuis te hebben gezeten heb ik ervoor gekozen om iemand in te schakelen die me kon helpen. Op internet heb ik gezocht onder ”geestelijke begeleiding” en kwam ik terecht bij Werk plaats voor de ziel. Dit bedrijf heeft al jarenlange ervaring en dat word bevestigd op internet. Zo staat er dat zij een prettige werkwijze heeft, goed luistert naar haar cliënten en zorgt dat mensen het juiste pad op gaan. Dit is precies waar ik naar opzoek was.

Echt een aanrader

 

Bij Joke Litjens heb ik een aantal lessen geestelijke begeleiding gehad. Deze gesprekken gingen voornamelijk over mijn leven en wat er nodig is om weer het juiste pad te bewandelen. Dit zorgde voor een geestelijke verlichting. Toen ik mijn verhaal deed kon ik alles kwijt wat ik kwijt wilde. Met dank aan Joke ben ik weer het juiste pad op gegaan. Zij luistert, vraagt door en confronteert. Op deze manier krijg je ruimte om naar jezelf te kijken.

 

Op de website vind je veel informatie over de diensten die worden aangeboden. Indien je vragen of informatie wilt kan je ook telefonisch contact opnemen met Joke.