30 mei 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

fysiotherapeut Heemstede

Ga voor podologie naar fysiotherapeut Heemstede

Het komt bij iedereen voor, bewegingsklachten vanuit de voeten. Het maakt niet uit of je jong, oud, veel of weinig sport het maakt niet uit, maar iedereen kan last hebben van. Je krijgt in de meeste gevallen last van plekken in je lichaam omdat je een verkeerde houding hebt wanneer je loopt. Dit kom omdat je voeten een verkeerde houding hebben. Gelukkig kan hier iets aan gedaan worden. Zo is er bijvoorbeeld fysiotherapeut Heemstede die je kunnen helpen met podologische problemen. Deze fysio’s zijn gespecialiseerd in het behandelen van voetfunctiestoornissen en voetklachten die hieruit voortvloeiende klachten kunnen veroorzaken.

fysiotherapeut Heemstede

Klachten

Wanneer je last krijgt van bepaalde gewrichten of spieren in je lichaam omdat je een verkeerde houding hebt kan dit uiteraard vervelend zijn. Zo kan je minder plezier hebben in leuken dingen doen of kan je niet meer doen door de pijn die je hebt. Wanneer je voeten een verkeerde houding hebben kan dit vervelende klachten naar boven brengen. De voorkomendste klachten die je kunt krijgen zijn: blokkades in de nek of rug, hernia’s, migraine, heupklachten en artrose. Het is dus belangrijk dat wanneer je last begin te krijgen je een fysio zoals fysiotherapeut Heemstede inschakelt om het probleem op te lossen. Zij hebben de juiste kennis en technieken om je te helpen.

In kaart brengen

Als je voor pijn aan je voeten naar de een fysiotherapeut gaat als fysiotherapeut Heemstede dan wordt er eerst gekeken of het probleem ook echt aan je voeten ligt. Wanneer dit zo is wordt er gekeken wat er gedaan kan worden. Zo wordt er eerst een functieonderzoek en palpatie gedaan. Dit wordt vervolgd door een ganganalyse waar er wordt gekeken naar je looppatroon. Na deze analyse wordt er naar je schoenen gekeken en wordt er gezien welke houding je hierin hebt. Hierna kan het nodig zijn om zolen te laten maken.