18 juli 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

zweetikveel

De strijd tegen zweet handen

Schaam je jezelf vaak voor jouw zweethanden? Dan zijn de producten van Syneo de oplossing voor jouw dagelijkse probleem. Dit bedrijf biedt en ontwikkelt al meer dan 50 jaar producten aan die helpen tegen overtollig zweet.

Handige tips voor zweethanden 

Zweetikveel is een bedrijf die deze Sanex producten aanbiedt. Naast de producten die zij aanbieden geven zij ook handige tips voor de strijd tegen zweet. Op de website zijn 4 tips te vinden  voor het overtollig zweten van de handen. Ten eerste raden zij aan om de handen regelmatig met zeep te wassen, want vieze handen zweten over het algemeen meer. Ook het gebruik van een klein beetje talkpoeder zal al helpen tegen zwetende handen. Probeer tevens ook niet te pitten te eten, dit bevordert niet alleen zwetende handen maar transpireren in het algemeen. 

transpireren

Een spray die 5 dagen werkt 

Voor de oplossing tegen overtollig zweet biedt het merk Syneo een spray aan die een 5 dagen effectieve werking heeft. Deze spray dient op de gewenste plek voor het slapen gaan opgespoten te worden en zal dan vervolgens een werking hebben van 5 dagen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op website van Zweetikveel.