14 april 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Aardige tandarts Den Bosch die echt de tijd voor je neemt

Onlangs ben ik naar Den Bosch verhuisd, dus was het ook een logische stap om me in te schrijven bij een Tandarts Den Bosch. Ik wilde graag een aardige en kundige tandarts (wie niet eigenlijk?!) en ik kwam algauw uit bij Mondcentrum Drunen. 

Aardige tandartsen en hele leuke praktijk!

Het leek me wel zo fijn om me alvast bij een tandarts in te schrijven die ook aan esthetische behandelingen doet. Mondcentrum Drunen doet naast normale controles ook verschillende behandelingen waaronder ook orthodontie, facings en tanden bleken en dit zijn zaken wat ik op termijn misschien ook bij mezelf zou willen laten doen. Alleen ga ik voorlopig alleen naar de tandarts voor een periodieke controle en dus was ik vorige maand bij Tandarts Den Bosch om te kijken of alles van mijn gebit nog in orde was. Gelukkig was dat wel het geval! Ik heb ook gelijk geïnformeerd naar de mogelijkheden wat betreft tanden bleken en misschien een beugel of facings (vanwege een scheef tandje waar ik me aan stoor). De tandarts heeft me hier heel goed in geadviseerd en nam echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik vind dit erg fijn, want soms heb je het gevoel dat je maar een nummertje bent en dat de tandarts er alleen op uit is om geld te verdienen. Dit gevoel had ik absoluut niet bij tandarts Den Bosch, dus ik kan deze praktijk echt aanraden!