14 april 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Wat is een burn-out toch eigenlijk?

Mijn baas heeft mij onlangs gevraagd om een keer bij haar op kantoor te komen. Wij hebben toen een gesprek gevoerd en zij gaf aan dat ik veel te veel werk had gedaan. Ik hoorde van haar dat ik een burn-out had. Ik vond dit een vreemde mededeling. Ik was weliswaar wat moe, maar ik voelde mij niet overspannen. Omdat mijn baas veel mensenkennis heeft, ben ik toch naar info gaan zoeken. Ik wilde weten wat is een burn-out? Ik ging even googelen op het internet en ik heb toen gezien dat ik niet de enige was die worstelde met de vraag wat is een burn-out? Het is namelijk zo dat wanneer je gaat googelen op ‘wat is een burn-out’ je heel veel resultaten te zien krijgt. Hoe meer ik las over mijn vraag wat is een burn-out, hoe meer ik in de gaten kreeg dat mijn baas weleens gelijk kon hebben. Ik herkende mij in alle symptomen en dus schrok ik mij een hoedje.

Ik vond hier het antwoord op mijn vraag wat is een burn-out?

Ik wilde graag weten: wat is een burn-out? Ik ben daarom blij dat ik op het web ben gaan zoeken, want ik kwam op de site liberi.nl terecht. Hier heeft men niet alleen veel info over een burn-out, maar je kunt hier ook hulp zoeken. Dat heb ik gedaan en inmiddels zit ik in een speciaal traject. Dat doet mij erg goed en ik voel mij al heel veel beter.

Heeft u ook hulp nodig?

Mocht u ook het idee hebben dat u een burn-out heeft, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site liberi.nl te surfen
  • Te bekijken wat deze mensen aan waardevolle info met u delen
  • Een keer contact opnemen om te horen of een behandeling ook iets voor u is

Ik wens u een goed herstel toe.