20 juni 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Couperose

Reviderm Couperose Therapy Cream

Couperose is een heel onschuldige huidaandoening. Toch wordt het door veel mensen als erg vervelend gezien. Als je couperose hebt, worden de bloedvaatjes aan het huidoppervlak verwijd en zal de huid rood kleuren. De bloedvaatjes worden getriggerd door externe factoren als kou, wind, alcohol en zonlicht. Probeer deze factoren dus zo veel mogelijk te vermijden.

            We begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is. Daarom kan de juiste crème je gezicht beschermen tegen de vervelende gevolgen van couperose. De Reviderm Couperose Therapy Cream is een crème die je huid beschermt en roodheid tegengaat. De crème werkt twee kanten op: het bestrijdt en het voorkomt couperose. Het bestrijd de huidaandoening door gesprongen bloedvaatjes te stabiliseren en door roodheden in het gezicht zichtbaar te verminderen.

            De Reviderm Couperose Therapy Cream is een topper wanneer het gaat om het voorkomen van couperose. De crème biedt een maximale bescherming tegen het beschadigende effect van vrije radicalen. Het beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf die couperose verergeren als temperatuurswisselingen, zon, luchtvervuiling en alcohol. Ook weet de Reviderm Couperose Therapy Cream de vorming van nieuwe bloedvaatjes, die dicht aan het huidoppervlak zitten, te voorkomen.

            Je brengt de crème tweemaal daags aan op een gereinigd gezicht. Masseer de gel zachtjes in en probeer het gebied rondom de ogen te vermijden. Wanneer je liever een frisse couperose bestrijder gebruik, heeft Reviderm ook de Reviderm Couperose Therapy Fluid in haar collectie. Ook dit product repareert de huidbarrière en zorgt ervoor dat de weerstand van de huid toeneemt. Bloedvaatjes worden gestabiliseerd en couperose zal niet snel meer optreden.

            Je bestelt de anti-couperose producten van Reviderm natuurlijk bij Beautyfashionshop. Hier vind je niet alleen deze twee producten die je helpen om couperose te bestrijden, maar een heel assortiment aan anti-couperose producten. Ook de Mary Cohr Crème Anti-Rougeurs Instantanée, het Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate en de Payot Creme No.2 Cachemire zijn geweldige producten die je helpen om couperose voor eens en altijd te bestrijden.

            Bij Beautyfashionshop geniet je altijd van de beste prijzen en de leukste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en leuke acties. Houdt ook onze Facebookpagina in de gaten. Hier verloten we iedere maand leuke producten. Bij Beautyfashionshop bieden we ook een goede klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Reden genoeg om je couperose te bestrijden samen met Beautyfashionshop.