30 mei 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Help jezelf een handje met de erectiepillen van King Active

Op het moment dat je een hulpmiddel gebruikt accepteer je in feite ook dat je die hulp nodig hebt. Je erkend dus dat je een gebrek hebt of hulpbehoevend bent. Een sterk ontwikkeld ego kan je eigen ontwikkeling dus flink in de weg zitten. Combineer een sterk ego en een sterk individualistisch georiënteerde samenleving en je hebt het perfecte recept voor stagnatie en achteruitgang. Want iemand die op zichzelf is gericht, met zijn eigen waarheid bezig is en vooral zichzelf wil zijn zonder inmenging van anderen, die zal ook niet snel om hulp vragen. Als je dan ook nog eens een sterk ego hebt en dus vaak van mening bent dat je het zelf allemaal wel kan en dat je de hulp van andere niet nodig hebt, dan is de kans heel klein dat je toe kunt geven dat je hulp nodig hebt. Vragen om hulp is dan een teken van zwakte en inferioriteit. Hulpmiddelen als King Active gebruiken is een demonstratie van eigen gebreken. Dat is niet goed voor je ego, maar zoals zo vaak zit het ego dan eigenlijk alleen maar in de weg. Er zijn simpelweg mensen die het beter weten dan jij doordat ze meer kennis, ervaring of kunde hebben. Dat is ook niet zo gek al je bedenkt dat er 1001 vaardigheden zijn met specialisaties en dergelijke. Het is dan ook erg onrealistisch om te denken dat je het zelf allemaal wel weet en kunt. Het zou veel beter zijn om juist van al die verschillende experts en specialisten gebruik te maken. Daardoor kun je jezelf ook weer naar een hoger plan tillen. Hetzelfde geldt voor het gebruik van hulpmiddelen. Als het je verder helpt en als je dankzij een hulpmiddel boven je eigen beperkingen uit kunt stijgen, waarom zou je jezelf dan tegen houden? Dus als je met een erectiemiddel als King Active je prestaties naar een hoger plan kunt tillen, moet je dan vasthouden aan je ego en vertrouwen op je eigen prestaties of moet je een dergelijke boost met beide handen grijpen? Je ego houdt je vast op je eigen niveau. Daardoor kun je niet beter van de seks genieten en kun je je partner ook niet beter bevredigen? Je kunt dan wel zeggen dat je seks hebt zonder hulpmiddelen, maar met die uitspraak krijg je geen intens orgasme. Dat krijg je wel als je King Active gebruikt. De vraag is dan ook wat meer waard is: je ego of je orgasme? Aangezien het ego sowieso een zelf gecreëerde illusie is, kun je beter kiezen voor het orgasme en dus voor King Active. Het orgasme is immers echt en het ego is hooguit een verzinsel van je voorstellingsvermogen.

Bestel de erectiepillen van King Active via erectiepillenwinkel.nl

Mocht je een erectie willen die lang aanhoudt, krachtiger is (stijver) en dus tot meer genot en plezier leidt, dan kun je gebruik maken van de natuurlijke erectiemiddelen van erectiepillenwinkel.nl. Naast de pillen van King Active, kun je ook kiezen voor pillen als:

  • Senserex
  • Libido Forca
  • Pure Power

Kijk snel op de site voor meer informatie

mocht je meer willen weten over King Active of de andere natuurlijke erectiemiddelen, dan kun je altijd terecht op erectiepillenwinkel.nl.