14 april 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Gebitsprothese nodig?

Gebitsprothese nodig? Bogaard Kliniek is dé specialist in het maken van een gebitsprothese. Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van implantaten, kronen en het ontwikkelen van protheses. Wij bieden u verschillende oplossingen in het geval de tanden en kiezen in de onder en/of bovenkaak verloren zijn gegaan.

Volledige gebitsprothese

Als u een volledige gebitsprothese nodig heeft, krijgt u eerst een noodprothese. Nadat de overgebleven kiezen en tanden zijn getrokken, plaatsen wij de noodprothese bij u. Deze zorgt ervoor dat u nooit zonder tanden of kiezen bent. Na anderhalve maand is de kaak genezen en starten wij met het ontwikkelen van het definitieve kunstgebit

Verschillende soorten gebitsprotheses

Bogaard Kliniek ontwikkelt verschillende soorten gebitsprotheses:
De volledige prothese
Een klikgebit
Een vaste gebitsconstructie op implantaten

Uw verzekeraar vergoedt de prothese

Als u een gebitsprothese nodig heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. Een volledig kunstgebit wordt vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Uw eigen bijdrage bedraagt 25%. Als u een aanvullende tandartsverzekering heeft, worden de kosten van de eigen bijdrage doorgaans vergoed.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie? Maak dan gerust een afspraak met ons. Wij informeren u graag over de kosten en de ontwikkeling van een gebitsprothese.