18 juli 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

Erectiemiddelen voor prestatieverbetering of als noodoplossing?

Rondom erectiemiddelen bestaat nog altijd een groot taboe. Dit moet naar mijn mening doorbroken worden. Er wordt zo weinig over erectiemiddelen gepraat dat mensen niet eens met alle zekerheid kunnen zeggen in welke gevallen het wel of niet goed kan zijn. Erectiemiddelen wordt dus meer als iets vies gezien dan als een medisch hulpmiddel. Dit mag natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Daarom zal ik in deze blog uitleggen wat de werking van deze medische hulpmiddelen zijn. Vervolgens zal ik evalueren in welke gevallen u wel of niet gebruik kan maken van deze medicijnen en waar u heen moet gaan als u niet zeker van uw zaak bent. Ten slotte zal ik u proberen te overtuigen om het taboe te doorbreken om op deze manier andere mensen met bijvoorbeeld prestatieproblemen kan helpen.

Erectiemiddelen en de werking

Erectiemiddelen zijn ontstaan uit het probleem van angina pectoris (zware druk op de borst). Bij experimenten van dit medicijn bleek dat het een erectieopwekkend effect had. Enkele jaren later was het al op de Amerikaanse markt. Dit was het begin van de erectiemiddelen. Er zijn verschillende soorten erectiemiddelen. Er is bijvoorbeeld een categorie die ervoor zorgt dat u libido wordt verhoogd (verhoogde seksdrift). Daarnaast zijn er ook nog de middelen die uitsluitend zorgen voor een erectie. Mentaal gebeurt er in dit geval niks. Er wordt dus alleen gezorgd voor extra bloed in de penis. Naast deze twee categorieën is er tegenwoordig ook nog een combinatie van beide.

Erectiemiddelen: in welke gevallen is het precies nodig?

Iedereen denkt verschillend over de grens om erectiemiddelen te gebruiken. Bij sommige is die grens eenmaal iets lager dan anderen. Daarbij is er ook nog een categorie die de medicijnen niet nodig hebben maar het gewoon nemen voor de kick. Dit raad ik af. Zoals alle medicijnen zijn er ook bij erectiemiddelen bijwerkingen. Zo zijn er diverse aanwijzingen te noemen dat bij gebruik van deze medicijnen kans op gehoorschade is. Bovendien wordt uw kans op huidkanker verdubbeld. Kortom, neem erectieopwekkende middelen alleen in geval van absolute erectiestoornissen en laat u gerust adviseren door een arts over de risico’s.

Het taboe van de erectiepillen moet doorbroken worden, maar hoe?

Zoals eerder geïmpliceerd is het dus nodig om het taboe rondom erectiemiddelen te doorbreken. Hoe doen we dat? Niet veel anders dan hoe andere taboes zijn doorbroken. We moeten er gewoon over leren praten. Kom openlijk uit voor uw problemen en bekijk het volstrekt objectief. Dit zal op het eerste gezicht een uitdaging zijn maar naar mate de tijd vordert is de kans groot dat het net zo normaal wordt als over bijvoorbeeld uw slechte knie te praten.