30 mei 2024

Hormoon Geheim

De medische geheimen over hormonen

aed cursus

Dit is de beste aed cursus

aed cursus

Sinds ik een jaar of 17 ben wil ik al graag een aed cursus volgen. In die tijd kreeg mijn vader namelijk problemen aan zijn hart en toen wilde ik graag weten wat ik moest doen wanneer hij een infarct zou krijgen. Dit was toen alleen best wel duur, maar dat is de laatste jaren een stuk goedkoper geworden. Toen kon ik het niet betalen, want ik werkte bij de supermarkt tegen een mager loon. Inmiddels verdien ik gewoon heel erg gemiddeld en daarom heb ik ervoor gekozen om deze training nu toch echt te gaan doen. Ik had niet echt een idee welke aanbieder het beste zou zijn, dus daarom ben ik eens rond gaan vragen. Verschillende mensen hadden goede ervaringen met G4s, dus op hun website ben ik toen een kijkje gaan nemen.

Ik zou het recommanderen

aed cursusDaar zag ik vrijwel direct dat zij deze aed cursus op heel erg veel plekken aanbieden. Dat vond ik mega handig, want daardoor kon ik er gemakkelijk heen op mijn fiets. Ik heb nog geen rijbewijs, dus ik ben afhankelijk van het openbaar vervoer. Dit zou dan nog meer kosten, maar dat is nu gelukkig niet zo. Op de dag zelf was ik best wel zenuwachtig, want ik had geen idee wat ik moest verwachten. Iedereen die meedeed was heel erg aardig en ik voelde mij al vrij snel op mijn gemak. Ik kan deze opleiding echt iedereen aanraden, want ik heb ongelofelijk veel dingen geleerd die ik anders niet zou weten.